Welkom bij het reserveringssysteem!
Alle lessen dienen gereserveerd te worden met uitzondering van de volgende lessen:
Tai Chi in het bos, Peuter/Kleuterdance en Aerial Kids.

LET OP! LESSEN GAAN DOOR BIJ MINIMAAL 4 PERSONEN! 

Scroll naar beneden voor de uitleg van dit systeem, ook als je problemen ervaart! Als je eenmaal een account hebt aangemaakt is het ontzettend handig in gebruik.

Bestaande reservering(en) wijzigen, afmelden of inzien?
Ga naar agenda.sportenhealthreusel.nl


RESERVEERSYSTEEM
Om een reservering te kunnen maken in ons systeem, moet je eerst eenmalig een kort proces door om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Hieronder volgen de instructies. 

INLOGGEGEVENS AANMAKEN:
– Ga naar https://sportenhealthreusel.nl/onlinereserveersysteem 
– Klik in het reserveringsscherm op ‘inloggen’
– Vul hier het volgende wachtwoord in: ilovesportenhealth

Vervolgens moet je eenmalig een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken om zo in de toekomst in te kunnen loggen: 

– Klik op een willekeurige datum en klik onderaan bij ‘Om reserveringen te kunnen toevoegen moet u inloggen.’ op ‘inloggen’
– Er komt een nieuw scherm: ‘Gebruiker Log In’
– Klik onderaan op ‘nieuwe gebruiker aanmaken’
– Vul vervolgens de gevraagde velden in. Bij loginnaam is het wellicht het handigste om uw emailadres in te vullen. Vul bij ‘Naam’ uw voor- en achternaam in zodat dit duidelijk is voor ons wanneer je je hebt ingeschreven.
– Klik vervolgens op ‘opslaan’. Er zal een bevestigingsmail naar je worden gestuurd vanuit SuperSaas. 

Hoera, je hebt nu een inlog aangemaakt voor ons reserveringssysteem, onthou deze gegevens goed of laat je computer/telefoon jouw inloggegevens opslaan, nog handiger!

RESERVERINGEN MAKEN:

– Ga naar https://sportenhealthreusel.nl/onlinereserveersysteem of ga naar de subpagina ‘Online reserveersysteem’ onder ‘Lessen&Rooster’ in het menu.
– Klik op de gewenste datum en eventueel de gewenste tijd (indien er die dag meerdere lessen worden gegeven)
– Klik op ‘reservering maken/reservering toevoegen’ (mocht je niet ingelogd zijn, dan moet je eerst even op inloggen in het popup-scherm klikken, waarbij je je inlognaam en wachtwoord invult)
– Mocht je een bevestiging willen, vink dan ‘stuur een e-mail’ aan, achter ‘Bevestigen’ 
– Klik vervolgens op ‘Maak reservering’
– De datum waarop je een plek gereserveerd hebt, zullen gemarkeerd worden in de kalender (op je computer kleurt de datum groen / op de telefoon komt er een klein driehoekje rechtsboven in het vakje van de datum).
– Mocht de les volgeboekt zijn, dan kun je je op een wachtlijst laten plaatsen. LET OP: Zorg er dan wel voor dat je aanvinkt dat je een melding wilt krijgen zodra je wordt toegevoegd zodra er plaats is. 

RESERVERING ANNULEREN:
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen op een door jou gereserveerde datum, annuleer deze datum dan tijdig (bij voorkeur een dag van tevoren, uiterlijk 1 uur van tevoren) zodat er weer ruimte ontstaat voor anderen om jouw plek in te nemen. Dit doe je als volgt:
– Klik de gereserveerde les aan in de kalender
– Klik op het ‘wijzigen’ symbool, rechts van de datum waarop je de les hebt vastgelegd
– Klik vervolgens op ‘reservering verwijderen’ 
– Je zult vervolgens zien dat de datum niet meer gemarkeerd is.

PROBLEMEN MET INLOGGEN?
Wat ontzettend vervelend! Probeer dan eerst het volgende:
– Zorg dat je de cookie-melding van onze website geaccepteerd hebt
– Geen resultaat na het accepteren van de cookies? Probeer het dan eens in een andere internetbrowser (Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer)
– Nog steeds niet gelukt? Stuur dan een mail naar info@sportenhealthreusel.nl met daarin jouw gebruikersnaam, de internetbrowser die je gebruikt en een schermafbeelding/foto van de foutmelding. Dan gaan wij er meteen mee aan de slag!

Aandachtspunten:
– Eind van de maand zullen wij de lessen voor de volgende maand invoeren die je dan weer kunt reserveren. Houdt dit zelf goed in de gaten en ben er snel bij om zeker te zijn van een plekje.
– De les zit vol, wat nu? Wanneer een les vol zit kun je jezelf op de wachtlijst zetten. Vaak melden in de loop van de week nog mensen af (zie volgende punt) , waardoor je toch mee kan doen. Houdt goed in de gaten of je al van de wachtlijst af bent en dus mee kan doen!
– We verwachten dat wanneer je een les reserveert, je ook aanwezig zult zijn. Jouw reservering betekent namelijk dat een ander (bij een volgeboekte les) niet kan komen. Annuleren is dan ook een must, mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen. Annuleer bij voorkeur een dag van tevoren, uiterlijk 1 uur van tevoren. 
– Mocht je tegen problemen aanlopen bij het inloggen, stuur dan een mail naar info@sportenhealthreusel.nl