Maak kennis met het team van Sport & Health Reusel.
Vol enthousiasme verwelkomen wij jou in één van onze groepslessen.

Heb je een vraag of opmerking, wij staan voor je klaar!

 

Kristel

Mijn naam is Kristel van Kemenade. Samen met Manon ben ik oprichtster van Sport & Health Reusel.
Al verschillende jaren ben ik actief als fitness- en groepslesinstructrice.  Later ben ik de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen omdat ik de combinatie van bewegen en gezond leven erg belangrijk vind. Ik wil jullie laten ervaren dat bewegen heel erg leuk kan zijn zodat je met plezier gaat sporten! Ik zorg altijd dat de funfactor hoog is tijdens mijn lessen. Daarnaast kun je ook voor voeding- & leefstijlvragen bij mij terecht.
Lessen: Perfect Pilates, Beat Pilates, Jumping Fitness, Dance it!, Piloxing en Step & Shape.

Kom snel eens langs tijdens mijn lessen! Leuk als jij er bij bent!

 

Manon

Mijn naam is Manon Peters. Vanuit mijn passie voor sport heb ik samen met Kristel Sport & Health Reusel opgericht. Ik geef met veel plezier en enthousiasme de verschillende groepslessen en wil de fun tijdens het sporten graag op jullie overbrengen. Als fysiotherapeute verzorg ik de sportmassages en medical taping.
Heb je een blessure? Kom dan gerust even langs.
Lessen: XCORE!, Xco Outdoor, Bodypower , peuter/kleuter dance en Jumping Fitness.

Ik hoop je snel te zien in een van mijn lessen! Pas op: het is verslavend 😉

Michael

Mijn naam is Michael Neuberger en sinds jaar en dag is sporten een belangrijk deel van mijn leven. Ik heb geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en inmiddels heb ik naast mijn reguliere baan ook ruim 13 jaar ervaring in de fitness branche. Naast fitness, buitentrainingen, hardlopen is ook indoor cycling (ook wel spinning) altijd een les geweest die ik heel graag gaf. Ik ben blij deze mogelijkheid te hebben gekregen en ik hoop jullie allemaal snel te zien tijdens de indoor cycling lessen waar ik hoop jullie te kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen!

Addie

Mijn naam is Addie Hoeks-Lauwers. Van een gave groepsles vol plezier en power, kan ik echt genieten! En dat gevoel wil ik jullie ook graag laten
ervaren. Als leerkracht in het basisonderwijs, geeft het mij energie om een groep enthousiast te maken. Deze twee passies, sporten en lesgeven,
kan ik mooi combineren tijdens het geven van de groepslessen Dance it! en Piloxing.

Ook zin om helemaal los te gaan? Tot snel!

Jeroen

Mijn naam is Jeroen Tuns en sinds kort geef ik wekelijks op zaterdagochtend indoor cycling/spinning. Voordat ik deze lessen verzorgde, volgde ik ook al jaren enthousiast spinninglessen. Daarnaast zit ik mijn vrije tijd graag op de (race)fiets. Ik krijg er energie van als ik deelnemers met wekelijkse stappen zie groeien qua conditie. 

Ook zin om jouw zaterdagen knallend en vol energie van start te laten gaan? Dan zie ik je graag snel bij Sport & Health Reusel!

Janine

Hallo! Ik ben Janine en ga vanaf september het team van sport en health versterken. De behoefte om lekker te bewegen en actief bezig te zijn heb ik vanaf jongs af aan al gevoeld. Eerst turnen, daarna volgden dans en aerobics. Na verschillende opleidingen op dat gebied kreeg ik steeds meer belangstelling voor de holistische visie bij rustigere bewegingsvormen. Niet alleen maar gericht op spierkracht en conditie maar ook op voelen en ervaren. Yoga was liefde op het eerste gezicht en sinds 10 jaar niet meer weg te denken uit mijn leven!
Met heel veel plezier deel ik naast pilates mijn passie voor yoga met jullie.
Tot ziens op de mat!
Liefs, Janine

Lizzy

Mijn naam is Lizzy Gepkens en ik geef de les Dance Fitness. In mijn vrije tijd ben ik veel bij Sport en Health Reusel te vinden. Met veel plezier volg ik veel lessen, hier krijg ik veel energie van, en voel ik me een stuk fitter! Het lesgeven is voor mij nieuw, wel heb ik een aantal jaren danservaring. Super leuk dat ik de kans krijg om dit vak te leren, een hele leuke nieuwe uitdaging waar ik blij van word! 
De les is voor jong en oud en voor elk gewenst niveau. Dus ik zou zeggen, kom gezellig meedoen op de zaterdag ochtend om het weekend lekker dansend te beginnen