Maak kennis met het team van Sport & Health Reusel.
Vol enthousiasme verwelkomen wij jou in één van onze groepslessen.

Heb je een vraag of opmerking, wij staan voor je klaar!

 

Kristel

Mijn naam is Kristel van Kemenade. Samen met Manon heb ik in 2016 Sport & Health opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een ontzettend leuk team met ontzettende leuke en enthousiaste leden! 
Ik wil jullie laten ervaren dat bewegen heel erg leuk kan zijn zodat je met plezier gaat sporten! Ik zorg altijd dat de funfactor hoog is tijdens mijn lessen zodat het leuk is om naar de lessen te komen. Zo houd ik jou fit!  
Daarnaast kun je ook voor voeding- & leefstijlvragen bij mij terecht.

Kom snel eens langs bij lessen van mij of van mijn collega's! Leuk als jij er bij bent. Tot snel!

Lessen: Piloxing, Pilates, Dance it!

 

Manon

Hoi, ik ben Manon. Vanuit mijn passie voor sport, en mijn achtergrond als fysiotherapeut heb ik samen met Kristel Sport & Health Reusel opgericht.
Met veel plezier en enthousiasme geef ik de verschillende groepslessen. Met als missie: Zorgen dat jij fitter, gezonder en energieker wordt, en dat allemaal terwijl jij plezier beleeft. Kan niet beter toch?!
Waarschuwing: neem niet deel aan mijn lessen als je net je haar hebt geföhnd. 😉
Tot snel!

Lessen: XCORE!, Bodypower, Peuter/kleuter dance, Jumping Fitness, XCO Outdoor, Aerial Fitness, 60+ FIT

Michael

Mijn naam is Michael Neuberger en sinds jaar en dag is sporten een belangrijk deel van mijn leven. Ik heb geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en inmiddels heb ik naast mijn reguliere baan ook ruim 15 jaar ervaring in de fitness branche. Naast fitness, buitentrainingen, hardlopen is ook indoor cycling (ook wel spinning) altijd een les geweest die ik heel graag geef. Ik hoop jullie allemaal snel te zien tijdens de indoor cycling lessen waar ik hoop jullie te kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen!

Lessen: Indoor Cycling

Addie

Mijn naam is Addie Hoeks-Lauwers. Van een gave groepsles vol plezier en power, kan ik echt genieten! En dat gevoel wil ik jullie ook graag laten ervaren. Als leerkracht in het basisonderwijs, geeft het mij energie om een groep enthousiast te maken. Deze twee passies, sporten en lesgeven, kan ik mooi combineren tijdens het geven van de groepslessen Dance it! en Piloxing.
Ook zin om helemaal los te gaan? Tot snel!

Lessen: Dance it!, Piloxing

Jeroen

Mijn naam is Jeroen Tuns en ik geef wekelijks de les Indoor Cycling/Spinning. Voordat ik deze lessen verzorgde, volgde ik ook al jaren enthousiast spinninglessen. Daarnaast zit ik mijn vrije tijd graag op de (race)fiets. Ik krijg er energie van als ik deelnemers met wekelijkse stappen zie groeien qua conditie. 
Ook zin om jouw conditie een boost te geven? Dan zie ik je graag snel bij Sport & Health Reusel!

Lessen: Indoor Cycling

Janine

Hallo! Ik ben Janine en sinds 2019 maak ik deel uit van het fijne team van Sport & Health Reusel. De behoefte om lekker te bewegen en actief bezig te zijn heb ik vanaf jongs af aan al gevoeld. Eerst turnen, daarna volgden dans en aerobics. Na verschillende opleidingen op dat gebied kreeg ik steeds meer belangstelling voor de holistische visie bij rustigere bewegingsvormen. Niet alleen maar gericht op spierkracht en conditie maar ook op voelen en ervaren. Yoga was liefde op het eerste gezicht en sinds 15 jaar niet meer weg te denken uit mijn leven!
Met heel veel plezier deel ik mijn passie voor Yoga, Pilates en Tai Chi met jullie. 
Tot ziens op de mat!
 
Lessen: Yoga, Aerial Yoga, Pilates, Tai Chi

Lizzy

Mijn naam is Lizzy Gepkens en ik geef de les Dance Fitness op woensdag-  en zaterdag ochtend en de les Step & Shape op woensdagavond. In mijn vrije tijd ben ik bijna dagelijks bij Sport en Health Reusel te vinden. Met veel plezier volg ik veel lessen, hier krijg ik veel energie van, voel ik me een stuk fitter en het is een leuk uitje voor mij! In 2019 ben ik begonnen met lesgeven, dat was voor mij nieuw. Ik ben super blij dat ik de kans heb gekregen om dit vak te leren, het is echt genieten om weer een les te mogen verzorgen voor jullie. Ik hou ervan om er een pittige en energieke les van te maken! Maar... geen paniek, 😉 je kan alles aanpassen naar je eigen kunnen en het is voor jong en oud.
Houd jij er ook van om de dag lekker dansend te beginnen? of om 's-avonds nog even al je energie er uit te stampen op de trampoline? dan hoop ik je snel te zien! Super leuk als je mee komt doen. 
 
Lessen: Dance Fitness, Step & Shape